Necrològiques del 12 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest divendres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BLANES

JORDI ISERN VALENT

Ha mort als 58 anys. Era casat amb Marta Valverde Sastre. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CASSÀ DE LA SELVA

TERESA MALLORQUÍ ESTEVA

Ha mort als 73 anys. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

FIGUERES

DRA. MARIA DEL MAR CALVO TERRADES

Era soltera. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilanova de la Muga.

GIRONA

LUCÍA ALCAÍDE RAMÍREZ

Ha mort als als 91 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’asil de les Germanetes dels Pobres de Girona.

OLOT

JAIME VÁSQUEZ VÁSQUEZ

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Zonia Izaguirre Alva de Vásquez i tenia sis fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

ORRIOLS

JOAN VILA GARRIGA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Núria Recasens Bataller i tenia un fill. Residia a Orriols, Bàscara. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia d’Orriols.

PALAMÓS

SOLEDAD MORENO GUERRERO

Ha mort als 65 anys. Era soltera. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al Tanatori de Palafrugell.

RIUDARENES

TERESA CORTINA GUBAU

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Joan Martorell Riera i tenia una filla. Residia a Riudarenes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SALT

MONTSERRAT GARCIA ROIG

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Pasqual Penalba Sempere. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

Subscriu-te per seguir llegint