Necrològiques del 30 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimarts

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

AMER

NÚRIA CASAMAJÓ RUIZ

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Xavier Puigdemont Oliveras. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

GIRONA

CARLES GINÈS I GIBERT

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Pura Bataller i Vila. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

MARCEL PONS MARTÍ

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Margarita Perelló Pallisé. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

LLORET DE MAR

JUAN TRIADO BOSCHSACOMA

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Úrsula García Fernández i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

PALAFRUGELL

MANOLO CARRETERO NAHARRO

Ha mort als 89 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PERALADA

LLUCIETA ALGANS CANADELL

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Manel Esteban González i tenia dues filles. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda a la parròquia de Sant Martí de Peralada.

SALT

LLUÏSA RUBIO ZAZO

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Conrad Gifre Puig. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

FRANCISCO CÁRDENAS TOSCANO

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Rosario i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA COLOMA DE FARNERS

FERMÍN LIÉBANA GUISADO

Ha mort als 77 anys. Tenia quatre fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a la capella del geriàtric de Sant Salvador d’Horta.

VIDRERES

ENRIC HOMS MAS

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Pepita Balmanya Madrenchs. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial de Vidreres.

Subscriu-te per seguir llegint