L'actor Johnny Depp s'incorporarà a l'univers fílmic de Harry Potter i protagonitzarà la seqüela, encara sense títol, d''Animales fantásticos y dónde encontrarlos'. D'acord amb la informació del mitjà especialitzat Deadline, Depp serà un dels actors principals de la continuació d'aquesta pel·lícula que està previst que s'estreni al novembre de 2018.

'Animales fantásticos y dónde encontrarlos', la primera pel·lícula derivada de les aventures del cèlebre Harry Potter, arribarà als cinemes el pròxim 18 de novembre amb Eddie Redmayne com a protagonista, qui també serà a la segona part al costat de Depp. L'aclamada autora de la saga, J.K. Rowling, i el cineasta David Yates, que han sigut la guionista i el director de la nova entrega d''Animales fantásticos y dónde encontrarlos' repetiran en els seus respectius càrrecs en la seqüela d'aquest llargmetratge. L'estudi Warner Bros, que té els drets d'adaptació al cinema dels llibres de Harry Potter, planeja més una tercera pel·lícula sobre el mateix títol, que veurà la llum el 2020.

A la primera cinta, Eddie Redmayne (guanyador de l'Oscar per 'La teoría del todo') dóna vida a Newt Scamander, un viatger expert en l'estudi de criatures màgiques. Aquesta tasca el portarà a escriure el llibre de text que apareix a la trama de 'Harry Potter i la pedra filosofal', la primera novel·la de la saga. Tot i que encara es desconeix quin serà el paper de Depp, Deadline no descarta que l'actor aparegui breument a la primera entrega d''Animales fantásticos y dónde encontrarlos'.

Amb el seu fitxatge, Depp afegeix una pel·lícula més a un futur pròxim carregat d'importants projectes. Al maig de 2017 estrenarà 'Piratas del Caribe: La venganza de Salazar', una nova aventura del capità Jack Sparrow en la qual estarà acompanyat per l'espanyol Javier Bardem. Així mateix, està confirmada la seva participació a 'Dentro del laberinto', una pel·lícula sobre els rapers Tupac Shakur i Notorious BIG; a la reinterpretació de l'obra d'Agatha Christie 'Asesinato en el Orient Express"; així com en 'El hombre invisible', el 'remake' que prepara l'estudi Universal com a part del seu ambiciós intent per renovar els clàssics de terror i monstres dels anys 30. A més, Depp ha actuat aquest any en 'Alicia a través del espejo', la segona part d''Alicia en el país de las maravillas' (2010) de Tim Burton.