Figues, mores i avellanes
Ingredients:
-50 grams de verdures de fulla barrejada com bledes i enciam
-Unes quantes mores
-Dues figues tallades
-Unes quantes avellanes fetes trossos
-Una mica de menta fresca
Salsa
-Una cullerada d'oli d'oliva verge extra
-Una culleradeta de vinagre de sidra
-Una mica de sal
-Una mica de pebre
Pera, dàtils, anacards i endibia
Ingredients:
-Una endibia
-Una pera gran trocejada
-Un manat de dàtils secs tallats a la meitat
-Uns quants anacards
-Ciboulet
Salsa
-Una culleradeta d'oli d'oliva verge d'oliva
-Una culleradeta de llimona
-Una mica de sal
-Una mica de pebre
Bolets enoki, advocat y mongetes germinades
Ingredients:
-Una mica de verdures de fulla
-Un advocata a trossos
-50 grams de bolet enoki
-Un manat de mongetes i llenties germinades
Salsa
-Una culleradeta d'oli d'oliva verge extra
-Una culleradeta de vinagre de sidra
-Una mica de sal
-Una mica de pimienta
Gerds, llombarda i fonoll
Ingredients:
-80 grams de llombarda tallada
-Un bulb de fonoll petit
-Un manat de gerds
-Un manat de pipes de carbassa
-Un manat de fulles de menta fresca
Salsa
-Una culleradeta d'oli d'oliva verge extra
-Una culleradeta de suc de llimona
-Una mica de sal
-Un pessic de pebre