Figues, mores i avellanes

Ingredients:

-50 grams de verdures de fulla barrejada com bledes i enciam

-Unes quantes mores

-Dues figues tallades

-Unes quantes avellanes fetes trossos

-Una mica de menta fresca

Salsa

-Una cullerada d'oli d'oliva verge extra

-Una culleradeta de vinagre de sidra

-Una mica de sal

-Una mica de pebre

Pera, dàtils, anacards i endibia

Ingredients:

-Una endibia

-Una pera gran trocejada

-Un manat de dàtils secs tallats a la meitat

-Uns quants anacards

-Ciboulet

Salsa

-Una culleradeta d'oli d'oliva verge d'oliva

-Una culleradeta de llimona

-Una mica de sal

-Una mica de pebre

Bolets enoki, advocat y mongetes germinades

Ingredients:

-Una mica de verdures de fulla

-Un advocata a trossos

-50 grams de bolet enoki

-Un manat de mongetes i llenties germinades

Salsa

-Una culleradeta d'oli d'oliva verge extra

-Una culleradeta de vinagre de sidra

-Una mica de sal

-Una mica de pimienta

Gerds, llombarda i fonoll

Ingredients:

-80 grams de llombarda tallada

-Un bulb de fonoll petit

-Un manat de gerds

-Un manat de pipes de carbassa

-Un manat de fulles de menta fresca

Salsa

-Una culleradeta d'oli d'oliva verge extra

-Una culleradeta de suc de llimona

-Una mica de sal

-Un pessic de pebre