Les cafeteres de càpsules han adquirit un gran protagonisme en els últims anys. Cada vegada són més les persones que es passen a aquesta manera de prendre el cafè, en la qual Nespresso i Dolce Gusto triomfen per sobre de la resta.

Aquestes dues màquines tenen les seves pròpies càpsules de cafè però el seu elevat preu ha fet que molts dels seus usuaris consumeixin les de marca blanca. Amb l’objectiu d’ajudar-te a escollir les de millor qualitat, l’OCU va elaborar un informe en el qual podem descobrir quines són les millors càpsules de cafè de marca blanca a la venda als supermercats.

En l’anàlisi s’ha tingut en compte tant el preu com la qualitat del cafè que conté.

Millors càpsules de marca blanca per a Nespresso

  • Markus Ristretto 9 d’Aldi: Tenen un sabor intens i el seu preu és a més el més econòmic: 0,17 € / càpsula. Es ven en una caixa de 16 càpsules.
  • Auchan Fortissimo d’Alcampo: Es venen en una caixa de 10 càpsules. És un cafè de sabor encara més intens amb el segon preu més barat al costar 0,18 € / càpsula.
  • Eroski Intenso 8: Tenen una intensitat de 8/10. L’OCU destaca el seu sabor i també que tingui menys de l’1% de calories. El seu preu per càpsula és de 0,19 €. Es ven en una caixa de 10 càpsules.
  • Café Espresso Intenso 7 de Dia: Es venen en una caixa de deu unitats. El preu és de 0,20 € / càpsula.
  • Intens 8 d’El Corte Inglés: El preu és de 0,20 € / càpsula.

Millors càpsules de marca blanca per a Dolce Gusto

  • Espresso Intenso 9 Auchan d’Alcampo: Té una intensitat de 9 sobre 10 i es ven en una caixa de 10 càpsules. El preu és de 0,20 € / càpsula.
  • Cocatech Forte Intensitat 7 de Mercadona: És cafè molt amb torrat natural però compatible amb les màquines Dolce Gusto. El seu preu és tanmateix el més car de tots: 0,21 € / càpsula.