Quiosc

Diari de Girona

La recepta

Amanida de quinoa amb llagostins

Una proposta per entretenir-nos a la cuina

Vots: 1/5 estrelles

Una proposta de presentació del plat | EMPORDÀ

Una proposta de presentació del plat | EMPORDÀ

INGREDIENTS

  • 300 g de quinoa
  • 12 llagostins
  • 2 carrotes
  • 100 g de pèsols
  • 100 g de blat de moro dolç
  • Mitja ceba
  • 12 tomates cherry
  • Julivert
  • 2 ous
  • Oli d'oliva verge extra
  • Vinagre
  • Sal

Elaboració

  1. Renteu la quinoa, escorreu-la i poseu-la en una cassola amb aigua bullent.
  2. Assaoneu, tapeu i deixeu coure uns 20 minuts. Després, escorreu.
  3. En una altra cassola amb aigua bullent, incorporeu-hi els pèsols i les pastanagues pelades i trossejades.
  4. Deixeu bullir uns 20 minuts més.
  5. Bateu dos ous. Afegiu-hi una mica de sal i julivert picat.
  6. Poseu-lo en una paella amb oli calent i deixeu que qualli lleugerament com una truita.
  7. Deixeu-ho refredar i talleu-ho a trossos.
  8. Talleu la ceba en daus petits i les tomates cherry en meitats.
  9. Ajunteu en un plat la quinoa com a base, i després, per ordre: pèsols, carrotes, ceba, tomates cherry, la truita i el blat de moro.
  10. Amaniu al gust amb oli, vinagre i sal.
  11. Peleu els llagostins, assaoneu-los, salteu-los durant un parell de minuts en oli bastant calent i incorporeu-los a la part superior de l’amanida.
  12. El plat ja estarà llest per servir.

Més Receptes

Compartir l'article

stats