Aquest cap de setmana arriba el Festival Macroclima

Del 28 al 31 de juliol a Camprodon

Miki Nuñez, Dàmaris Gelabert o Elena Gadel són alguns dels seus protagonistes

Festival Macroclima

Festival Macroclima / Instagram Macroclima, 'La Tornada', Jordi Galderic

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Aquesta és la segona edició del Festival Macroclima de Camprodon, un festival amb artistes nacionals on podràs gaudir de bona música i humor, mentre fas uns tastets de la gastronomia de la terra. 

La jornada es dividirà en quatre dies dedicats, exclusivament, a passar-ho bé. A part dels concerts que apareixen, al festival hi haurà un espai gratuït on es faran concerts de petit format i mentrestant podràs gaudir de la restauració de la Vall.

El Festival se celebrarà al Parc de la Mare de la Font

Festival Macroclima 2023

Festival Macroclima 2023 / Instagram

Aquest divendres 28 de juliol el Festival arrancarà amb 'Mishima', Pau Vallvé i l''Orchestra Fireluche', dissabte hi haurà 'Xiula', Miki Núñez i 'Sotrac', diumenge vindran a cantar Dàmaris Gelabert, Blaumut i 'Elena Gadel', ex concursant d"Operación Triunfo 2022" i, dilluns 31 de juliol, l'actor i presentador Quim Masferrer tancarà els actes del Festival Macroclima amb l'espectacle 'Bona gent'.

Els concerts començaran a les 19 o a les 21 hores i a l'escenari village, l'espai gratuït, hi tocaran Maria Florit, Àlex Pérez, Anna d'Ivori i Roserona. Esperem que aquests 4 dies de Festival us deixin un bon sabor de boca, a gaudir de l'estiu!