El fenomen del doctor House segueix viu tot i que ja entra en la seva sisena temporada, més coix i amb més mal humor que mai, però Cuatro celebra demà la premiere d'aquesta sisena temporada amb l'emissió del primer capítol, titulat "Trencat", sense símptomes aparents de desgast.

En Estats Units, l'estrena d'aquesta nova temporada, el passat 21 de setembre, va aconseguir una audiència rècord: més de 17 milions d'espectadors.

Aquest primer capítol té una extensió d'hora i mitja i en ell veiem els primers passos de House en l'hospital psiquiàtric en el qual va ingressar en l'últim capítol de la passada temporada.

Cura de desintoxicació

En aquest hospital psiquiàtric de Mayfeld, el doctor està portant a terme una cura de desintoxicació per a alliberar-se de l'hàbit a la vicodina i de les visions que el seu consum comporta.

En el centre, House intimarà amb dos companys interns, Alvi, interpretat per Lin-Manuel Miranda, que és el seu company de cambra, i amb Lydia, en la pell de l'actriu alemanya Franka Potent, una visitadora mèdica.

L'enfrontament arribarà amb el doctor Darryl Nolan, que duu el seu cas, quan, després d'un temps en l'hospital, House considera que ja està curat i disposat a enfrontar-se de nou amb la vida.

Però Nolan no està d'acord amb aquesta decisió i força a House a romandre en tractament retirant-li el permís per a la seva sortida fins que ho consideri oportú.

Comença llavors una batalla de poders entre ambdós que portarà al rebel doctor a descobrir informació confidencial sobre el doctor Nolan i a demanar al seu amic Alvi que li ajudi a fer-la pública i utilitzar-la com xantatge per a que Nolan li deixa marxar.

En aquesta nova temporada, en la qual seguiran Llisa Edeltein (Cuddy) i el seu amic, l´oncòleg James Wilson, interpretat per Robert Sean Leonard, tornen a reintegrar-se a l'equip de House els seus primers col•laboradors, Foreman, Chase i Cameron.