Belén Rueda pujarà a El Barco la propera temporada. La coneguda actriu i presentadora tornarà a la televisió gràcies a l'exitosa sèrie d'Antena 3 després de protagonitzar a la tardor La Princesa de Éboli a la mateixa cadena. L'actriu, que tenia previst començar a gravar aquest passat dimarts la seva participació a la producció de Globomedia, donarà vida en tres capítols a una dona que serà rescatada pels tripulants del vaixell-escola després de sobreviure a la catàstrofe mundial, segons van confirmar fonts d'Antena 3.

Belén Rueda tornarà d'aquesta manera a la televisió després d'interpretar, també a la cadena de Planeta La Princesa de Éboli, una producció en la qual la madrilenya va encarnar en dos episodis Ana Mendoza y de la Cerda, una dona avançada al seu temps que no va dubtar a enfrontar-se al poder polític i eclesiàstic. L'actriu, que va interpretar Lucía a Los Serrano, té una àmplia experiència en televisió amb ficcions com Médico de familiaPeriodistas i com a presentadora o copresentadora a programes com Telecupón, Ta Tocao, La ruleta de la fortuna, TentaciónGotas de vida.

El Barco va ancorar el passat mes d'abril la seva primera travessia per la graella arrasant en l'horari estrella del dilluns amb uns més que bons registres del 23,1% de share i 4.208.000 d'espectadors de mitjana.