L'expresentadora de TVE Marisa Naranjo, que arrossega "un llast horrible" després de desafortunadament retransmetre malament les campanades de final d'any del 1989, presentarà amb humor el Feliz Año Neox: las preuvas (assaig de les campanades que emetrà avui el canal Antena 3 Neox). En entrevista amb Efe, Marisa Naranjo va comentar que, vint-i-dos anys després d'aquest error que li va suposar un abans i un després en la seva carrera, "serà el primer any que es prendrà els dotze raïms" al final de la retransmissió.

Acompanyada a la madrilenya Puerta del Sol de la presentadora Berta Collado, la periodista canària presentarà les precampanades amb el suport dels presentadors Anna Simon i Raúl Gómez, el periodista Fernando Ramos i Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla, components de Museo Coconut.

L'any 1989, Marisa Naranjo, que era un dels rostres més populars de l'època com a presentadora de programes a Televisió Espanyola (TVE), va acceptar el repte de retransmetre les campanades de Cap d'Any, donant pas a 1990. La presentadora va iniciar la seva retransmissió tard i va confondre els quarts amb les campanades. "Notaran vostès que el so és totalment diferent, els quarts a les Campanades", va arribar fins i tot a dir. I així va ser. El so va ser diferent al de tots els anys, ja que estava un pas per darrere del rellotge i va confondre molts espanyols. Vint-i-dos anys després, Naranjo tindrà l'oportunitat de fer oblidar aquell error, tot i que en comptes de fer-ho la nit del 31, ho farà avui, 30 de desembre.