La família Bernhayer va ser expulsada de la tercera temporada del reality de Cuatro 'Perdidos en la tribu' després que la parella del cap de família, una organitzadora d'esdeveniments VIP, protagonitzés un altercat a Etiòpia per no voler rapar-se els cabells.

Per substituir els Bernhayer arriba una nova família a Etipía. Els Suri es veuran sorpresos per una família composta per tres membres, pare, mare i filla, que no deixaran indiferents a ningú.

De moment només sabem que el pare de la família vol reconquistar la seva dona i que la filla és una noia molt, molt explosiva.

La desventura dels Bernhayer

L'aventura dels Bernhayer a Etiòpia, va arribar a la seva fi, tot i que tots els seus membres, excepte Marie, es van adaptar més o menys a la vida al país africà.

El detonant de l'expulsió va ser que que Liz i la núvia de Juan Carlos es van negar a rapar-se els cabells, tal com ho fan les dones del poblat, com a símbol d'amistat i perquè es semblessin a elles. Les dones de la tribu Suri no es van donar per vençudes i davant la seva insistència, Marie es va posar molt nerviosa perdent completament els papers i va forcejar amb una d'elles davant la sorpresa de Juan Carlos.

En conseqüència, els Bernhayer van haver d'abandonar el poblat d'Etiòpia.