TVE recupera enguany una de les figures més emblemàtiques de la casa, Ramón García, que torna a la televisió pública per celebrar la Nit de Nadal.

TVE emetrà Parte de tu vida, l'espai que conduirà García. El programa comptarà amb la presència de cares conegudes, com Agustín Jiménez, Fernando Albizu, José María Íñigo, Mayra Gómez Kemp, Concha Velasco, Paloma Gómez Borrero y Espinete. Tots ells viuran una espècie de "retorn al futur" amb la celebració dels cent programes de Nit de Nadal de TVE, com si fos l'any 2056, tot revivint moments històrics i "compartint records i cançons". I tot plegat amb la col·laboració d'històrics de la cadena, com Anne Igartiburu, Ana Obregón, José Mota, Cayetana Gillén Cuervo, María Casado i Mariló Montero, entre d'altres.

Pel que fa a la programació musical, la televisió pública aposta enguany pel talent de David Bustamante i Joan Manuel Serrat. El veterà cantautor català compartirà escenari amb artistes de la talla d'Estopa, Carmen Linares, Ana Belén i Víctor Manuel i Miguel Ríos. Bustamante, per la seva banda, serà protagonista d'alguns esquetxos d'humor amb un grup de famosos, entre ells la seva dona, l'actriu Paula Echevarría.

Humor a Antena 3 i Telecinco

Les cadenes privades, Telecinco i Antena 3, aposten per una Nit de Nadal basada en l'humor.

El canal estrella d'Atresmedia repeteix fórmula i torna a apostar pels capítols dels ninots grocs més famosos, Los Simpson, que estrenaran la seva temporada número 25. La programació de la nit serà completada amb el presentador estrella de la cadena, Arturo Valls. Tu cara me suena i Me resbala ?tornen per oferir els moments més divertits de l'actor i presentador.

Paz Padilla serà la protagonista, juntament amb Joaquín Prat, de la nit amb el programa La Noche en Paz. L'espai se centrarà en actuacions musicals, com la de la monja Sor Cristina, i donarà un toc de gust amb els consells gastronòmics de dos cuiners de renom, David de Jorge i Martín Berasategui.