Mediaset ha decidit eliminar de la graella de Cuatro el programa que presentaven Xavi Rodríguez i Lara Álvarez, Todo va bien. La cadena va emetre dijous a la nit la seva última entrega, tot i que segons explica en una nota, s'està treballant amb el mateix equip en un nou format. A partir de dilluns, una doble entrega de la comèdia Gym Tony ocuparà el buit del programa.

"La diversió i l'humor que han definit l'esperit de Todo va bien tornaran pròximament a la graella de Cuatro. La cadena ha posat en marxa la primera fase de producció d'un nou format d'entreteniment juntament amb l'equip creatiu del programa de Producciones Mandarina", assenyala la nota. El programa es va estrenar el passat 23 de juny i en la seva franja havia de competir amb El Hormiguero (Antena 3) i El Intermedio (La Sexta).

Lara Álvarez s'havia incorporat com a copresentadora de l'espai el passat 15 de gener, després de la sortida de la cantant Edurne, qui representarà Espanya en la propera edició del festival d'Eurovisió. Tot i que l'audiència de Todo va bien sempre va ser baixa, els responsables de la cadena van intentar-ho tot per millorar els registres. No obstant això, al final han decidit aturar la producció i treballar en un nou projecte.