El programa infantil Club Super3 de Televisió de Catalunya compleix enguany 25 anys, un aniversari que la televisió catalana commemorarà amb una gran exposició al Palau Robert de Barcelona, un nou disc i un llibre commemoratiu que apareixeran durant aquest any. L'11 de febrer de 1991 Televisió de Catalunya va emetre per primera vegada un espai, que combinava sèries de dibuixos animats amb divertits gags protagonitzats per diversos personatges.

Inicialment van ser personatges com el Petri, la Nets o la Noti Press i «mascotes» com Flash, la Supermà, el Tomàtic o el malvat Megazero els que van rebre ràpidament gran acceptació. Més endavant, en Pau, la Lila, la Pati, el Senyor Pla, en Rick o en Desmond van agafar el relleu, com a La Família del?Super3, uns personatges que han arribat també a protagonitzar un musical teatral.

Paral·lelament a la programació televisiva, es va potenciar la participació i la interacció amb els nens i nenes a través d'un Club que els permetia disposar d'un carnet amb diversos avantatges per a nombroses activitats. Des de la seva creació, el Club Super3 ha acumulat prop d'un milió i mig de socis, dels quals 500.000 són socis en actiu, en la franja de 0 a 14 anys.

Una de les característiques del programa és la celebració de la Festa dels Súpers des de l'any 1996, en què participen durant dos dies més de 300.000 persones en l'Anell Olímpic de Montjuïc i que aquest any celebrarà la seva vintena edició.

Així mateix, el Palau Robert de Barcelona acollirà, de març a setembre, Tots som súpers!, una exposició dedicada als 25 anys d'història del Club Super3 que pretén ser un reconeixement als que han fet possible el programa durant aquests anys. També està previst que surti al mercat un nou disc del Super3 i que s'editi un llibre amb molts records dels 25 anys d'emissió del programa.