El periodista Manu Carreño es posarà al capdavant d'El Larguero, a partir de la temporada vinent, substituint José Ramón de la Morena, qui ha dirigit el programa nocturn d'informació esportiva de la cadena SER durant els últims 27 anys. Així ho va confirmar ahir l'emissora del grup PRISA, que també va anunciar que Dani Garrido serà el conductor de Carrusel Deportivo, substituint Jesús Gallego, que s'ocuparà de la direcció d'Hora 25 de los Deportes.

Encara que fins ara no havia estat confirmat de manera oficial, la marxa de De la Morena de la SER era des de fa unes setmanes un fet. El mateix periodista ho va donar a entendre fa uns dies en una entrevista al diari El Mundo, on explicava que no marxava per diners, "sinó pel desafiament de veure si puc ser el número u en una altra cosa". Ara, desvinculat de la SER, De la Morena podria fer oficial en els pròxims dies el seu més que possible fitxatge per Onda Cero.

Segons el grup Prisa, els canvis de presentadors comporten l'inici d'una nova etapa "en la qual es vol reforçar l'històric lideratge en la informació esportiva amb una decidida aposta pels continguts multimèdia". Manu Carreño, qui ja va dirigir Carrusel Deportivo entre 2011 i 2014 a l'emissora de Prisa, continuarà compaginant la ràdio amb la televisió, on presenta al costat de Manolo Lama la secció d'esports dels informatius del migdia de Cuatro.

Per la seva banda, Dani Garrido és l'actual subdirector de Carrusel Deportivo, a més de ser el presentador de Minuto Cero de Movistar +. A més de Carreño i Garrido, la cadena SER té previst anunciar en els pròxims dies nous col·laboradors i especialistes per als seus programes d'informació esportiva, segons va informar en un comunicat.