La gironina Alba Paul i un exdiputat de Podem, concursants d'un nou reality d'HBO Max

La plataforma ha revelat aquest dijous la llista de concursants d'aquest nou programa d'entreteniment

Alba Paul i Alberto Rodríguez.

Alba Paul i Alberto Rodríguez. / HBO Max

YoTele

HBO Max ha revelat aquest dijous la llista de concursants de ‘Time Zone’, un innovador programa d’entreteniment que arribarà a la plataforma el 14 de juliol. Després de l’èxit de ‘Traitors’, la plataforma llança ara un nou format en què deu participants famosos miraran de vèncer l’anomenada Master of Time. Aquesta figura estarà encarnada per la ‘streamer’ Cristinini, que aquest estiu també es posarà al capdavant de la tornada del ‘Grand Prix’ junt amb Ramón García i Michelle Calvó.

Produït per Zeppelin, el programa té com a elements centrals les anomenades ‘time zones’, uns cercles repartits per Time City on el temps s’atura. Quan els jugadors s’hi trobin a dins, el temps s’aturarà, i es reactivarà en el moment que en surtin.

A través de jocs d’habilitat mental i física, els jugadors hauran de superar els vuit nivells del programa portant a terme multitud de missions en escenaris inhòspits, com tempestes de sorra i cortines de fum, així com buscant recompenses en forma de temps extra o de robatori de minuts als seus companys, entre altres privilegis.

En cada nivell, el jugador amb menys temps acumulat al seu temporitzador quedarà eliminat i qui arribi a la final haurà d’enfrontar-se amb la Master of Time en un èpic duel final. Entre els concursants hi ha la gironina Alba Paul o l'exdiputat de Podem Alberto Rodríguez.

Llista de concursants de Time Zone

  • Alba Paul (Girona): Creadora de contingut i empresària, Alba és una ‘influencer’ i una de les figures més reconegudes al món virtual. Es va donar a conèixer després de revelar la seva relació amb Dulceida, una de les ‘influencers’ més importants del nostre país, i en el dia d’avui ha aconseguit arribar a gran fama gràcies al seu treball protagonitzant campanyes amb les millors marques internacionals, com Reebok, Coca-Cola i Calvin Klein.
  • Alberto Rodríguez (Santa Cruz de Tenerife): Obrer industrial natural d’Ofra, un barri popular de les Canàries. Va estudiar química ambiental i compta amb una àmplia trajectòria en els moviments socials i sindicals de les illes. Va generar un gran impacte mediàtic al resultar elegit el 2016 per representar la seva terra al Congrés dels Diputats. El 2021, en virtut a un polèmic procés judicial i polític, va ser apartat del seu escó. Actualment és regidor electe pel partit Drago, de recent creació, en una de les grans ciutats de les Canàries, San Cristóbal de La Laguna.
  • Ángela Ponce (Sevilla): Model espanyola, coneguda per ser la primera dona trans a trepitjar l’escenari de Miss Univers, després de convertir-se en Miss Univers Espanya el 2018. Concilia la seva feina com a model amb la seva tasca com a activista pels drets LGBTI+ i humans. Ángela és una sevillana molt simpàtica i oberta, i ha viscut moltes situacions en la vida que l’han convertit en la dona competitiva i lluitadora que és avui dia, una dona que mai es rendeix.
  • Antón Lofer (Barcelona): Actor, guionista i creador de continguts, arrasa a les xarxes socials amb els seus esquetxos còmics que parodien la vida quotidiana. Ha participat en pel·lícules com ara ‘Miamor perdido’ o ‘El mejor verano de mi vida’ i ha col·laborat en el programa ‘Yu, no te pierdas nada’, de Los40. El 2022 ha fet gira pels teatres espanyols amb el seu espectacle ‘Hoy todo puede salir mal’ i en l’actualitat arrasa amb el seu pòdcast ‘Erre que erre’.
  • El Chojin (Torrejón de Ardoz, Madrid): El Chojin és un artista polifacètic dedicat al món de la paraula des de diferents vessants, com la música, la literatura i la ràdio que destaca per la profunda crítica social que porta a terme en els seus temes musicals. Llicenciat en enginyeria aeronàutica, és un apassionat de les arts marcials (judo i brazilian jiu jitsu entre d’altres), així com de les ciències i la història. La seva màxima característica: inaccessible al descoratjament.
  • Cristóbal Soria (Sevilla): Exàrbitre de futbol i exdelegat del Reial Club Recreatiu de Huelva i del Sevilla Futbol Club, que es va proclamar, durant la seva etapa, campió d’Europa en tres ocasions. Periodista esportiu, va arribar a gran popularitat com a tertulià en els programes esportius més seguits d’Espanya. Actualment a ‘El chiringuito de jugones’, algunes de les seves aparicions han aconseguit milions de visites a YouTube i suma gairebé 5 milions de seguidors a les xarxes socials. Conegut per la seva vehemència i la seva tendència a jugar al límit, és un ferotge competidor i un mal perdedor que segur que proporcionarà grans moments.
  • Fiona Ferrer (Madrid): Destacada empresària, estilista i escriptora, ha firmat tres novel·les. Fiona es va especialitzar en moda a les millors escoles del món. Ha treballat en televisió i ha col·laborat amb la revista ‘¡Hola!’ a més de fundar les seves pròpies empreses. Fiona es mou pels cercles socials més selectes i exclusius.
  • Joana Pastrana (Madrid): Exboxejadora espanyola que el 2016 es va convertir en la primera dona de la història a guanyar el Campionat de la Unió Europea de Boxa (EBU) de pes mínim, un títol que va revalidar en tres ocasions. Ha sigut, a més, tres vegades campiona mundial per la Federació Internacional de Boxa (IBF), la primera vegada el juny del 2018. El 26 de juny de 2021 va anunciar la seva retirada de la boxa professional i actualment és propietària de Distritozero Boxing Club. Després de l’èxit a ‘Traitors España’ torna a provar sort en aquest nou i revolucionari format.
  • Susana Yábar (Logronyo, La Rioja): Periodista i ‘influencer’ d’origen espanyol, reconeguda tant a Espanya com internacionalment gràcies al seu canal homònim de YouTube i les seves diferents plataformes on ha aconseguit acumular gairebé 7 milions de seguidors de diferents latituds amb els seus vídeos sobre estil de vida i fitnes, temes en els quals al llarg dels anys s’ha convertit en una de les figures més influents i escoltades del panorama espanyol.
  • Víctor Pérez (Barcelona): Víctor va començar a ser popular a les xarxes socials per les seves fotos d’Instagram, augmentant ràpidament el seu nombre de cors conquerits. Més tard, a petició dels seus seguidors, va començar a pujar vídeos a YouTube, tot i que a TikTok ha trobat la millor manera de comunicar-se. Els seus vídeos curts són seguits per milions de persones.