Emotiu homenatge a Supervivientes després de la mort d'un membre de l'equip

El presentador de la gala, Ion Aramendi, iniciava el programa rendint homenatge al jove

Emotiu homenatge a Supervivientes després de la mort d'un membre de l'equip

Emotiu homenatge a Supervivientes després de la mort d'un membre de l'equip / sport

Sport

Malauradament, 'Supervivientes' arrencava aquest diumenge d'una manera inusual. El presentador de la gala, Ion Aramendi, iniciava el programa rendint homenatge al jove Lici Fernández, un tècnic de l'equip que treballava a Hondures i que lamentablement ha mort. Una pèrdua que ha afectat tot l'equip.

Visiblement afectat davant la notícia i amb la díficil tasca de comunicar-la, el presentador de 'Supervivientes 2023' començava la nova emissió de 'Conexión Honduras' amb aquest comunicat: "Bona nit. Avui és un dia molt trist per a la gran família de Supervivientes".

El presentador estava sol al plató, amb una fotografia del jove a la pantalla més gran de l'espai. "Ahir ens va deixar Linci Fernández, un dels nostres companys que forma part de l'equip tècnic que treballa a Hondures", comunicava amb una melodia solemne de fons.

"Us explicaré unes paraules que li han dedicat els seus companys: 'Linci era company nostre des del 2006, quan només tenia 22 anys. Sempre tenia un somriure a la cara i paraules amables cap a tothom, fins i tot en els moments més difícils. Estimava la música , el bàsquet i també tenia art a tallar els cabells. Totes aquestes aficions les compartia amb tot l'equip'".

"Per això i per molt més, no era només un company de feina, sinó un gran amic, amb qui hem crescut molt", explicava mentre s'observava un carrusal d'imatges de Linci Fernández.