Nous dards de Shakira a Piqué en la seva pròxima cançó

L’artista colombiana ha compartit un avanç del tema a les seves xarxes socials

El llançament de la pròxima cançó de Shakira amb Manuel Turizo, ‘Copa vacía’, és a la cantonada. Per anar preparant els seus seguidors, l’artista colombiana ha compartit un avanç del tema que deixa clar que, una vegada més, els versos aniran dedicats a la seva separació amb Gerard Piqué.

«‘Siempre estás ocupado con tanto negocio. Estaría bien mi amor un poquito de ocio. Relájate aquí en el sofá y dame tu atención. Suena el teléfono usa tu mano conmigo. Sé que estás bueno, pero mucho más buena estoy yo’», canta l’artista en la seva pròxima col·laboració amb l’intèrpret de ‘La Bachata’.

La mateixa Shakira ha sigut l’encarregada de compartir aquest avanç a les seves xarxes socials acompanyant un vídeo en el qual disfruta d’una de les seves grans passions, el surf. «Sirena a la vista», ha escrit la de Barranquilla, una clara referència a la imatge amb què ha anat promocionant la imminent estrena del senzill.

La colombiana s’ha convertit en una de les artistes més importants de l’últim any. Després del llançament de ‘Te felicito’, que avançava el final de la seva relació amb l’exfubolista del Barça, la cantant ha anat encadenant èxits amb temes com ‘TQG’ i la seva sessió amb Bizarrap.