Movistar + enllesteix la segona temporada de «El Inmortal»

Els nous episodis del drama criminal creat per José Manuel Lorenzo que es fixa en la història del líder de Los Miami s’estrenaran l’any vinent

Un moment del rodatge dels nous episodis de la sèrie.  | MOVISTAR +

Un moment del rodatge dels nous episodis de la sèrie. | MOVISTAR + / ddg. madrid

ddg. madrid

La segona temporada d’El Inmortal, una sèrie original de Movistar Plus+ en col·laboració amb DLO Producciones i creada per José Manuel Lorenzo, ha finalitzat el seu rodatge després de tres mesos de treball. Es tracta de sis episodis que portaran els protagonistes a «situacions límit que posaran a prova la seva fidelitat», tal com indica la plataforma de pagament en un comunicat.

Álex García encapçala el repartiment d’El Inmortal, que completen Marcel Borràs, Emilio Palacios, María Hervás, Teresa Riott, Jason Day, Jon Kortajarena, Claudia Pineda, Iván Massagué i Francis Lorenzo, entre d’altres. Irene Esser, Richard Holmes, Jaeme Vélez, Moussa Echarif, Iria del Río i Manuel Manquiña són alguns dels noms que s’incorporen a l’elenc d’aquesta segona tanda d’episodis.

El Inmortal és un drama criminal dirigit per David Ulloa i Rafa Montesinos. Inspirada a la vida del líder de la banda Los Miami, que va operar a la nit madrilenya dels convulsos anys 90, la sèrie mostra l’ascens i la caiguda d’un regnat delictiu, construït sobre el tràfic de drogues i l’extorsió. Ambició, luxe, amistat, família, traïció, amor, excessos, nits sense fi i música techno són alguns dels ingredients de la ficció.

Un gir a la trama

La segona temporada de la sèrie arriba precedida d’un èxit «indiscutible» per part de la premsa i el públic, segons Movistar +. Els nous episodis donen un gir radical a la història portant als seus personatges a situacions límit, cosa que els condueix a una foscor encara més accentuada que a la primera temporada. La fidelitat torna a posar-se a prova i aquí és on el protagonista veurà amb qui pot comptar i amb qui no. Si la primera entrega venia marcada pels excessos, els protagonistes ara hauran de fer-se càrrec de les conseqüències que comporta una vida sense límits.

Els nous episodis s’han estat rodant des del mes de maig en diverses localitzacions de Guadalajara, Toledo Alacant i Madrid.