Fa menys de 3 mesos -3 mesos, recorden?-, CiU anunciava a bombo i plateret que l'endemà de les eleccions Catalunya tornaria a somriure. El seu missatge era el «Canvi», acompanyat del verb «il·lusionar». Era tan insistent que fins i tot alguns van creure que només de canviar la cara d'ensopiment de Montilla pel somriure d'Artur Mas ja tremparia l'economia del país. Doncs, no. La primera missió de Mas és situar els ciutadans en un «marc» de depressió -de depressió psicològica.

Ens diuen que no hi ha diners per a més mossos i qui custodia edificis oficials haurà de patrullar. I et preguntes: i qui custodiarà els edificis oficials? La seguretat privada, segur. I on és l'estalvi?

Ens diuen que la sanitat pública està en fallida i que la solució és no invertir en els hospitals ni en els CAP. I a qui beneficia? A les mútues i clíniques privades, segur. I on és l'estalvi?

Si han de fer retallades, recordin que els ciutadans ja en tenim prou: fa tres anys i mig que ens ajustem el cinturó sense que ningú ens doni ni les gràcies. Sort que van guanyar explicant que tornava la il·lusió!