Els darrers dies hi ha moltes veus que diuen que cal aplicar les lleis antiterroristes a alguns senyors que han provocat els aldarulls i la vaga general. Hi estic plenament d'acord, cal aplicar sense cap bonisme possible, sense cap por, sense cap prevenció, lleis contra la kale borroca i contra el terrorisme islamista i etarra. Hi ha un munt de gent, alguns d'aquí i altres de fora, que estan provocant molts estralls als nostres pobles i ciutats catalanes. Molta gent viu atemorida, molta gent en resulta ferida físicament i espiritualment. Sembla que Catalunya s'hagi convertit en el camp de proves experimental per fer mal, mal de debò. Per tant, estic content que el Ministeri de l'Interior i el nostre Departament d'Interior, amb l'home del bat de beisbol, comencin a intervenir. Proposo que vagin a les cases d'aquests impresentables a altes hores del matí, aquelles hores on els britànics creuen que només truquen per avisar que han deixat la llet fresca.

Els facilito la feina, jo sé on viuen i qui són. No cal que els serveis d'intel·ligència i de la policia treballin massa, surten moltes fotografies d'ells als mitjans de comunicació. D'entrada els diré que cap dels que han provocat els aldarulls porta un mocador palestí, cap d'ells es tapa la cara, van molt ben vestits i trepitgen sempre parquet o moqueta. Els responsables dels aldarulls són aquests:

Per començar, podrien detenir Miguel Àngel Fernández Ordóñez, MAFO, l'home que havia de vigilar que els banquers no fessin bestieses i, en canvi, en comptes d'haver-se exiliat a un país llunyà encara s'atreveix a donar lliçons a tort i a dret.

Després els banquers que ens han conduït a l'actual crisi, n'hi ha de fora i n'hi ha a casa. Dels més importants, uns han provocat la fallida dels seus bancs, altres han estafat a la comunitat amb diners a Suïssa sense declarar, a d'altres, ja tan flagrants, els han hagut d'indultar. Podrien començar per detenir el ministre de Guindos.

En tercer lloc, en comptes d'amnistiar els defraudadors d'Hisenda -Botin deu estar molt emprenyat, ell ha hagut de pagar per haver-se descobert que tenia una fortuna a Suïssa- caldria empresonar-los a tots fins que retornessin els 25.000 milions d'euros que creuen que tenen a fora. En quart lloc, a tots aquells dirigents de caixes que van decidir vendre obligacions preferents a iaies que cobren pensions de menys de 600 euros, cal aplicar-los incomunicació i fotre'ls a Fuerteventura, com abans. I per últim, i si posen el delinqüent confés Millet a la presó d'una vegada? Desnonar 400.000 famílies i posar a l'atur 5 milions de persones no és terrorisme? I els altres? Els dels contenidors? Diuen que quan s'assenyala la lluna amb el dit l'idiota mira el dit.