Ànecs morts i brutícia al parc

del Migdia

EVA BASTERRA ALONSO GIRONA

Ahir diumenge, 30 de juliol, a les 7 de la tarda, passejant amb la meva filla de 4 anys pel parc del Migdia, vam veure 11 ànecs morts: 9 a l´estany i 2 a una zona de gespa molt utilitzada per la gent. Alguns ànecs es veia que feia molts dies que suraven morts.

L´estat de l´aigua és l´altre punt preocupant: pudent, ­plena d´algues, brutícia, aigües ­estancades, mosquits. Mai he vist l´estanc en un estat tan ­lamentable i, pot ser, no soc ­experta, perillós per a la salut.

Costa imaginar quines raons pot tenir l´Ajuntament de Girona per deixar l´estany en aquest estat i pot ser valdria la pena que algun periodista ho preguntés i verifiqués el que li diguin, si és que ho fan... Per si de cas: tinc fotos dels 11 ànecs morts, no podran negar la seva existència.

Agraïment al sociocanitari La República, Santa Caterina de Salt

Mercè arenales quart

Fa poc, el meu germà, Theo per uns i Doro per altres, va passar les seves últimes setmanes de vida amb nosaltres. Van ser uns dies molt durs, amb moments molt tristos i emocions indescriptibles. Però gràcies a la vostra atenció, paciència, a les vostres paraules, consells, somriures, complicitat, el camí es va endolcir una mica. Ara ens queda la tranquil·litat de saber que va marxar acompanyat i en molt bones mans.

Amb aquestes línies vull donar-vos les gràcies. Gràcies a les doctores, psicòloga, infermeres, i a tot el personal de la unitat sociosanitària La República de l´hospital Santa Caterina de Salt.

Us recordarem sempre.

A recaptar toca!

emilio alzamora cahis sant feliu de guíxols

Fa justament un any, en un lloc que acostumo a freqüentar i aparcar la meva moto per anar a la platja, em van dir dos agents de la policia local amb bicicleta que podia aparcar sense cap problema i havent contrastat que el senyal de prohibit aparcar, fa que és aquí diversos anys. El senyal en qüestió està mal col·locat i convida a error al meu entendre ja que està de forma lateral i no de cara, amb la qual cosa només pots veure´l anant en una direcció. Apuntar també, que està ple de bicicletes lligades, que curiosament queden exemptes de qualsevol sanció. D´altra banda i més indignant encara, quina és la meva sorpresa, en visualitzar a poc més d´un metre de la meva moto sancionada un cotxe de gamma alta, propietat del seu excel·lentíssim alcalde de Castell-Platja d´Aro senyor Joan Giraut, que per descomptat no tenia cap multa en el seu parabrisa, al·lucinant!

Al final, de res m´ha servit intentar la via del diàleg, ni tan sols la «Vergonya torera» per part seva. L´única cosa a la qual em deriven és a posar una instància, la qual no té pràcticament possibilitats de sortir al meu favor, per tant, no em beneficiaria del descompte del 50% d´aquesta i acabaria irritant-me encara més. Agrair al cap de la policia local de Platja d´Aro, la seva atenció prestada a l´hora d´atendre´m, molt amable i dialogant (va passar totalment de la meva cara), defensar el seu «Cadell» a utrança va ser la seva única postura, això sí, al de l´any passat que el fotin, per descomptat jo no tinc una No-Multa senyor meu!