Amazon Prime inicia la producció de «Cometierra»

La sèrie creada per Daniel Burman s’inspira en la novel·la homònima de Dolores Reyes

Una de les primeres imatge de «Cometierra».  | AMAZON PRIME VIDEO

Una de les primeres imatge de «Cometierra». | AMAZON PRIME VIDEO / ddg. girona

ddg. girona

AmazonPrime Video ha anunciat l’inici de la producció de la sèrie Cometierra, drama creat per Daniel Burman i escrit per Mónica Herrera, inspirat en la novel·la del mateix nom de l’escriptora argentina Dolores Reyes. La sèrie estarà protagonitzada per Lilith Curiel, Max Peña, Iván Martínez, Roberto Aguilar, Gerardo Taracena i Harold Torres. La resta de l’elenc inclou també Juan Daniel García Treviño, Lizeth Selene, Yalitza Aparicio i Arcelia Ramírez, i també comptarà amb la col·laboració especial de Rubén Albarrán i Mabel Cadena.

Cometierra és un drama de ficció sobrenatural i realisme màgic que narra la història d’Aylín, una noia dels suburbis de Ciutat de Mèxic que adquireix el superpoder de comunicar-se amb la terra, la qual cosa li fa resoldre crims i encarar les forces fosques del seu passat. Amb el seus grup d’amics inadaptats descobrirà la seva pròpia identitat i el seu lloc en el món, al ritme d’un barri envoltat en la violència i les desaparicions dels éssers estimats.

La sèrie se suma a una llista de produccions mexicanes Amazon Original i Amazon Exclusive que inclouen títols com De Viaje con los Derbez, El Juego de las Llaves, Un Extraño Enemigo, Harina, La Caída, La Cabeza de Joaquín Murrieta o Mala Fortuna.