A la nostra consulta, al servei de la vostra salut d´ençà l´any 2002, hem anat incorporant nous mètodes i noves teràpies per complementar les dietes. L´any 2006 vàrem introduir a la nostra consulta un aparell de Biorresonancia per treballar la nutrició i la dietètica d´una manera més global i holística.

Des de fa més de 9 anys utilitzem el Test d´Intoleràncies Alimentàries sobre més de 2000 aliments, per ajudar als nostres pacients amb una eficàcia més que provada. L´èxit del Tractament Nutricional recau en que és un tractament global, és a dir, a més dels aliments intolerants, potenciem els resultats i els beneficis per la salut de cada pacient, ajudant-lo de la dieta o recomanacions nutricionals necessàries i tots els coneixements complementaris dels estudis de: Medecina Naturista, Nutrició Ortomel·lecular, Nutrició Cel·lular Activa, etc. Sempre en constant formació i aprofitant el millor de cada tècnica per ajudar a millorar la salut de les persones.

La Mora-teràpia és una forma moderna del tractament des de la física en el camp de la medecina biocibernética. Durant més de 30 anys, terapeutes d´Alemanya i altres països, han aplicat aquest mètode terapèutic que utilitza les oscil·lacions micro-magnètiques de la superfície del propi cos del pacient. Aquest mètode es basa en l´Acupuntura Xinesa, de provada i reconeguda eficàcia, amb els seus 5.000 anys d´antiguitat), i la Homeopatia i en l´Electroacupuntura.

Tost sabem que el camp de la salut és canviant i que hi ha molts mètodes diferents de treballar i moltes teories.

Amb la introducció d´aquest aparell per fer el TEST D´INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES, vàrem fer un pas endavant, sempre atenent als vostres comentaris i preocupacions, veient que sovint la teoria nutricional no seria per tothom i necessitàvem una cosa més personalitzada.

Aquest Test d´Intoleràncies és ideal per ajudar a: baixar de pes més ràpidament, millorar les digestions, persones que pateixen de gasos, butiment, gran restrenyiment, digestions llargues i pesades, cansament crònic, millorar el rendiment d´esportistes, nens amb malestar intestinal, persones amb descomposició crònica, persones que simplement vulguin seguir una millor alimentació, etc.

La Mora-teràpia complementa a les medecines convencionals, sense deixar-les de banda.

Un altres benefici és que és un mètode indolor, amb un elèctrode de baixa pressió, per el que resulta especialment adequat per testar també a nens, gent gran, persones sensibles, etc.

Com aparell sanitari que és, per comercialitzar-se a Europa ha sigut aprovat per una reglamentació molt exigent, i això demostra sobradament la seva seguretat i eficàcia.