Pocs aliments hi ha tan versàtils i rics com la carn de pollastre. Es pot cuinar d'infinitat de maneres i resulta apetible en qualsevol moment de l'any.

Però les seves qualitats no només són culinàries; a més, és una de les carns més saludables, per la qual cosa et recomanem tenir-la present en la teva alimentació. Si no tens temps o no saps com preparar-la, no t'amoïnis. Et presentem una recepta per elaborar el millor pit de pollastre amb salsa de xampinyons, una elaboració molt senzilla i molt econòmica:

Ingredients:

  • 8 filets de pit de pollastre
  • 500 grams de xampinyons 
  • 1 ceba
  • 3 grans d'all
  • Sal
  • Pebre
  • 1 cullerada de farina
  • 200 grams de nata per a cuinar
  • Mig litre de brou de pollastre
  • Oli d'oliva

Passos a seguir:

  • Talla la ceba i l'all. No cal fer-ho en trossos molt fins.
  • Afegeix un rajolí d'oli a una paella i posa-hi els filets de pit de pollastre amb sal i pebre negre.
  • Retira el pollastre quan estigui daurat.
  • En el mateix oli que s'ha fregit el pollastre, afegir-hi la ceba i l'all.
  • Un cop la ceba estigui daurada, afegir-hi els xampinyons (és important no parar de remoure-ho tot).
  • Afegeix una cullerada de farina i quan es cuini bolcar-hi nata líquida i el brou de pollastre.
  • Deixa bullir-ho dos minuts i després triturar-ho tot.
  • Torna a bolcar el líquid a la paella juntament amb el pollastre.
  • Fregeix xampinyons en una altra paella i afegir-los a la salsa un cop daurats.
  • Cuina-ho durant un parell de minuts.