Ficar els peus en vinagre: l’increïble resultat que cada dia copia més gent

Ja no deixaràs de fer-ho

Ficar els peus en vinagre: l’increïble resultat que cada dia copia més gent

Ficar els peus en vinagre: l’increïble resultat que cada dia copia més gent / CC0

Molts de nosaltres estem molt aferrats als remeis de l’àvia. En aquest cas, de fet, estem parlant de solucions casolanes que provenen de les generacions de gent gran. I que han arribat fins als nostres dies. L’aspecte definitivament positiu d’aquests mètodes és que són molt fàcils de posar en pràctica. I, a més, són realment barats, ja que es tracta de solucions elaborades normalment amb ingredients que ja tenim a casa. I hi ha un remei en concret que sens dubte pot interessar-te.

Per posar-lo en pràctica, només necessitem una mica de vinagre. Els remeis de l’àvia inclouen molts aspectes de la vida quotidiana. Pensem, per exemple, en la neteja de la llar. En efecte, amb les solucions proposades per les generacions de gent gran, podem fer brillar els nostres terres o el nostre WC sense esforç. Però aquestes solucions també inclouen el nostre benestar. De fet, hi ha diverses pistes que podríem seguir per intentar sentir-nos millor. I en podríem provar una que consisteix a submergir els peus en una palangana plena de vinagre.

Pot ser que et resulti estrany la idea de submergir els peus en una palangana plena de vinagre. Però espera a conèixer el resultat que en pots obtenir. De fet, aquest remei de l’àvia seria un bany de peus més únic que estrany. En concret, utilitzant vinagre de sidra de poma, podríem aconseguir resultats realment increïbles, alleujant el mal de peus i cuidant el nostre benestar. Vegem, doncs, com posar en pràctica concretament aquest consell que ve de les velles generacions.

Agafa una palangana i omple-la d’aigua calenta. A continuació, aboca-hi unes gotes de vinagre de sidra de poma. Submergeix els peus a la palangana i afegeix-hi unes gotes d’oli essencial de lavanda. Deixa’l durant uns vint minuts. El poder exfoliant d’aquest mètode farà que la pell dels teus peus estigui més suau que mai. Per aconseguir-ho, submergeix els peus en vinagre. Evidentment, estem parlant d’un remei casolà. Això significa que els consells que acabem de donar no substitueixen el consell mèdic per a cap tipus de situació.