La recepta estrella, pas a pas: bacó de pastanaga
Descobreix com convertir la pastanaga en bacó amb la recepta de TikTok
La cuina és un dels espais on tot s'hi val: la innovació i la tradició. Cada vegada hi ha més aficionats a dedicar temps a fer un bon cuinat, perquè la falta de temps entre setmana, pot provocar una mala alimentació. Dedicar el cap de setmana a fer menjar casolà tradicional o innovar amb la família, pot ser un bon recurs d'oci i alimentació saludable. Avui us portem innovació saludable amb una recepta que us deixarà amb la boca ben oberta. Ara pots convertir la pastanaga en bacó.
Els beneficis de la pastanaga per la salut
La pastanaga té un munt de beneficis per la nostra salut, començant pels que molts ja coneixem: la vista. Aquesta hortalissa ens ajuda a mantenir una bona salut ocular, gràcies a la seva vitamina A, provinent de l'antioxidant betacarotè. A més, el seu consum regular ens ajudarà a prevenir problemes de visió com la degeneració macular i la ceguesa nocturna.
Gràcies a la vitamina A, entre altres, podem prevenir malalties cròniques i l'envelliment prematur
La pastanaga ens serveix per mantenir el nostre sistema immunitari en perfecte estat, gràcies a la gran varietat de nutrients i vitamines que aporta al nostre organisme. El seu alt contingut en vitamines K, C, B6, àcid fòlic, potassi i fibra dietètica ens ajuda a afavorir el nostre procés digestiu i a regular el sucre a la sang.
Les receptes de pastanaga
Aquesta hortalissa serveix per fer muffins, pastissos, guisats, sopes... La veritat és que té molts usos; depèn una mica de la teva imaginació i dels teus gustos. Però la pots utilitzar en gairebé qualsevol elaboració perquè es pot menjar crua o bullida, entre altres estils de cuina.
Converteix la pastanaga en bacó
Per aconseguir complir aquest somni, només has de seguir els següents passos. La recepta és molt senzilla i no et prendrà gaire temps. A més, us deixem el vídeo de la Tiktoker @mamichanchu on podreu veure al detall com confeccionar el nou bacó del segle XXI.
1. Talla la pastanaga a làmines amb un pelador
2. Posa en un recipient hermètic dues cullerades d'oli d'oliva, una de mel, mitja d'all en pols, un quart de culleradeta de sal i un altre quart, de pebre i, barreja-ho tot bé
3. Agafa les làmines de pastanaga i mulla-les en la barreja del recipient
4. Tanca el recipient i deixa-ho a la nevera durant 30 minuts
5. Ja tens el teu bacó, preparat per fer-lo a la paella o al forn
- La relliscada de Ricard Ustrell que ha indignat els treballadors de 3Cat
- Això és el que li passa al teu cervell si menges festucs cada dia
- Empresaris i comerciants del sector de la bicicleta de Girona s’uneixen per crear una associació
- Necrològiques , Noticies de Necrològiques - Diari de Girona
- Necrològiques del 8 de maig de 2024
- Perpinyà: Una altra via que també s’ha mirat
- Un detingut relacionat amb el robatori d'un mapa del 1504 a la biblioteca Carles Rahola de Girona
- Un treballador, ferit mentre cuinava amb un robot de cuina en un restaurant de l'Escala