Lloret de Mar ofereix aquest estiu dues propostes per viure l'estiu d'una forma diferent. Després de la ja anunciada pista de gel sintètic ubicada a la plaça Pere Torrent, ara els visitants podran conduir vehicles d'alta gamma, com per exemple Ferraris o Lamborginis.

Aquesta última proposta s'iniciarà aquest dijous i convertirà Lloret en la primera destinació catalana que ofereix aquests recorreguts pel centre de la vila, segons va informar ahir el consistori. Per al regidor de Turisme, Jordi Orobitg, "és destacable el fet que empresaris han escollit Lloret per dur a terme els seus projectes". "La conducció de vehicles de Ferraris es va realitzar per primer cop en el marc del Lloret Formula Weekend i el seu èxit ha propiciat que hagin sol·licitat dur a terme l'activitat de manera fixa", va explicar.

Per la seva part, la pista de gel sintètica ha rebut una bona acollida i estarà instal·lada els mesos de juliol i agost, des de les 17.00 hores a les 22.00 hores, a la plaça Pere Torent del municipi. La pista està feta d'un material sintètic amb un consum energètic mínim.