20 de juliol de 2014
20.07.2014

Blanes ret un homenatge al fotoperiodista Joaquim Robert, mort fa un any

El municipi recorda la seva figura i inauguren l'exposició "En Quim a l'Objectiu" organitzada per l'AFIC

20.07.2014 | 00:00
Joaquim Robert, a l´exposició que li va dedicar l´Arxiu de Blanes.

Blanes va viure ahir a la tarda un emotiu homenatge al fotoperiodista blanenc Joaquim Robert (1936-2013). Amb motiu del primer aniversari de la seva defunció, es va recordar la seva figura a través de les passions que el van moure al llarg de la seva vida, i es va inaugurar una exposició organitzada per l'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC) i el suport de l'Ajuntament.
La presidenta de l'AFIC, Glòria Sánchez, es va encarregar de conduir l'homenatge que, en la seva primera part, va comptar amb la participació de diverses persones que van recordar Robert des dels diversos àmbits en què el van conèixer i van compartir vivències i experiències amb el nombrós públic assistent. Entre ells, l'alcalde de Blanes, Josep Marigó, va recordar les nombroses ocasions en què va coincidir amb Robert quan era col·laborador de publicacions locals com Diari de Girona o Recvll.
L'homenatge es va tancar amb la inauguració a la Casa Saladrigas de l'exposició "En Quim a l'Objectiu", un recull de diverses instantàncies del fotoperiodista.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook