Els serveis d'emergències han suspès fins demà la recerca del pescador de 71 anys desaparegut la matinada de dimarts a Tossa de Mar. Durant tota la jornada, els mitjans aeris han seguit pentinant l'àrea compresa entre l'Estartit i Tossa de Mar sense trobar ni el desaparegut ni la seva embarcació. Tampoc han tingut èxit els bussejadors dels bombers que a primera hora han rastrejat la costa entre la platja Gran i la platja d'En Codolar, l'últim lloc on se'l va veure. El dispositiu es reprendrà demà al matí sense l'avió de Salvament Marítim amb infrarojos vingut de València que tant ahir com aquest matí ha treballat a la zona. Al final de la jornada una psicòloga ha atès la família del desaparegut.

En aquesta segona jornada de recerca hi han participat efectius dels Mossos d'Esquadra, Salvament Marítim, Guàrdia Civil, Bombers de la Generalitat, Creu Roja i Policia Local. Com ahir, un helicòpter de Salvament Marítim ha sobrevolat l'àrea de recerca durant tota la jornada amb el suport dels helicòpters dels mossos i els bombers. També ha treballat a la zona l'avió amb infrarojos de Salvament Marítim vingut ahir de València.

A banda de rastrejar mar endins una àrea de més de 30 quilòmetres entre l'Estartit i l'Escala com es va fer ahir, aquest matí, quatre bussejadors han inspeccionat el tram de costa més proper a la platja d'En Codolar on dilluns als volts de les nou del vespre es va veure per darrer cop el desaparegut.

El cap de la Regió d'Emergències de Girona, Enric Cano, ha apuntat que durant tota la jornada no s'ha trobat cap rastre ni del desaparegut ni de l'embarcació, una barca de fusta de 3 metres amb doble fons. Cano ha explicat que al matí s'han rebut dos falsos avisos de pescadors, a la platja de Sa Conca, a tocar de Platja d'Aro, i a la cala Canyet, entre Tossa de Mar i Sant Feliu de Guíxols, que han confós uns palangres amb restes de l'embarcació.

Al final de la jornada, s'ha posat a disposició de la família del desaparegut, que ha seguit tot el dispositiu de recerca a peu de platja, un equip de suport psicològic.

Cano ha explicat que el dispositiu es reprendrà demà a primera hora del matí amb els mateixos efectius i mitjans marítims i aeris a excepció de l'avió amb infrarojos vingut de València.