20 de novembre de 2014
20.11.2014

Reprenen la recerca del veí de Lloret desaparegut des d'ahir

Pentinaran la zona de Roca Grossa, Canyelles i Fenals

20.11.2014 | 13:33
Reprenen la recerca del veí de Lloret desaparegut des d'ahir

Des de les vuit del matí d'aquest dijous s'ha reprès la recerca de Joan Pujades, el veí de Lloret de Mar (Selva) de 50 anys que ahir dimecres al matí va sortir de casa però no va arribar al seu lloc de treball de la mateixa localitat. El dispositiu compta amb efectius de Mossos d'Esquadra, Policia Local i Protecció Civil que pentinaran la zona de Roca Grossa, Canyelles i Fenals. Segons informa mossos, totes les hipòtesis estan obertes i de moment no es preveu que s'activin més mitjans a l'espera que apareguin noves pistes. La recerca se centra en el recorregut que cada dia feia a peu per anar a la feina i també a les zones que freqüentava en el seu temps lliure.

L'avís als Mossos d'Esquadra el va donar la família cap a les onze del matí d'ahir. Joan Pujades havia sortit de casa a dos quarts de vuit del matí per entrar a treballar a les vuit com feia cada dia. Però no va arribar al seu lloc de treball i això va alertar als seus companys de feina. El dispositiu de recerca es va centrar a la zona de Roca Grossa, l'indret per on passa cada dia quan va a peu a treballar

Aquest dijous s'han reprès les tasques de recerca. Des de les vuit del matí efectius de Mossos d'Esquadra, Policia Local i Protecció Civil pentinen aquesta mateixa zona i també la de Canyelles i Fenals. Segons els mossos, totes les hipòtesis estan obertes i s'espera poder trobar noves pistes que permetin afinar encara més la recerca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema