Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes han arrestat un veí del municipi que a principis de gener va robar en tres pisos del barri de la Plantera. Se'n va emportar molts aparells electrònics i no actuava sol. El van poder arrestar després de trobar proves que l'incriminaven després d'haver-lo identificat un dia portant televisors pel carrer. La investigació policial no es dóna per tancada i no es descarten noves detencions.

El detingut té 30 anys, és de nacionalitat espanyola i tenia antecedents. Va passar el 7 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar-ne l'ingrés a presó.

El primer dels robatoris que es van produir a la Plantera hauria ocorregut entre el 30 de novembre de 2014 i el 13 de gener de 2015, en un habitatge de segona residència. Algú va forçar la porta d'entrada i en va sostreure dos televisors, una cadena de música i altres electrodomèstics. El segon robatori va ser entre el 7 de desembre de 2014 i el 10 de gener de 2015, també en un habitatge de segona residència. En aquest cas també van forçar la porta d'entrada i van robar dos televisors i un reproductor de DVD. El tercer fet es va produir el passat 10 de gener i els autors també van forçar la porta d'entrada però no van sostreure res de dins el pis.

Es dóna la circumstància que, pels volts de les dotze de la nit del 27 de desembre, al barri de la Plantera de Blanes, una patrulla va veure dues persones que transportaven dos televisors pel carrer i les va identificar. Atès que cap d'ells va justificar la procedència dels aparells, els agents van comissar els televisors i van iniciar les gestions per tal d'esbrinar si havien estat sostrets.

Els investigadors, després d'estudiar tots els vestigis, van trobar proves que incriminaven un dels homes identificats el passat 27 de desembre. Finalment el van detenir i durant l'escorcoll de casa seva li van trobar diversos aparells electrònics, dels quals s'investiga ara la procedència.