La Plataforma Independent per Caldes (PIC) va presentar diumenge la seva candidatura per concórrer a les pròximes eleccions municipals. El cap de llista serà Joan Colomer, qui es va comprometre a treballar "per potenciar la promoció econòmica i l'activitat cultural del municipi" i per "garantir els serveis fonamentals".

Des dels Jardins de les Termes Romanes, on va tenir lloc l'acte públic, l'alcaldable va assegurar que la PIC s'ha proposat tornar a ser la força més votada a unes eleccions que Colomer va desmarcar del procés que viu a Catalunya. "Cada cosa al seu moment", va dir per deixar clar que la prioritat de la PIC "és Caldes i que no comparteix l'estratègia política dels partits tradicionals". D'altra banda, Colomer va remarcar que la PIC recuperarà els mecanismes de participació, d'interacció entre veïns i Ajuntament i de transparència "que l'equip de govern actual ha eliminat". Sobre els últims anys a l'oposició, va manifestar que els han fet guanyar "experiència i coneixements" i va defensar que "la PIC és l'única alternativa possible per acabar amb la inoperància actual".

És la tercera vegada que la plataforma es presenta als comicis. El 2007 va governar amb sis regidors i el 2011 va ser la segona força, a uns 30 vots de la primera.