05 de març de 2015
05.03.2015

Núria Querol i Anna Pascual, 3 i 4 a la llista d'ERC-Avancem a Lloret

L'hotel Guitart Monterrey acull l'acte de presentació de la candidatura de la nova coalició al municipi

05.03.2015 | 00:00
Jordi Orobitg i Joan Bernat, dimarts al vespre durant l´acte a Lloret.

Unes 200 persones van assistir dimarts al vespre a l'hotel Guitart Monterrey a la presentació de la candidatura d'ERC-Avancem a Lloret de Mar per a les pròximes eleccions municipals. La llista està encapçalada pel regidor de Turisme republicà Jordi Orobitg. Com a número dos hi ha Joan Bernat (exportaveu del PSC i actual membre d'Avancem). La llista, del número 3 a l'11, estarà formada per: Núria Querol, Anna Pascual, Carles Ros, Anna Torà, Josep Guich, Albert Fernández, Albert Santiago, Susana Yerro i Eduard Coloma.
Durant l'acte, Orobitg va fer referència a un projecte "renovador" i experimentat amb 5 dels 11 que són o han estat regidors i "aspirem a guanyar les eleccions perquè tenim el millor projecte i les millors persones". Per la seva part, Bernat va agrair la "generositat" d'Orobitg per crear una candidatura "que suma" per Lloret i de manera conjunta, "fugint" dels jocs polítics habituals després de les eleccions".
El fundador del moviment Avancem, Joan Ignasi Elena, també va intervenir per destacar que "vivim un moment revolucionari a Catalunya d'emancipació nacional, social i democràtica" que s'ha de reflectir en les polítiques. El secretari adjunt d'ERC, Lluís Salvadó, també va cridar "sumar" per "construir la república junts".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook