L'home tenia un problema d'envergadura i molta sang a l'entrecuix. I el que podia semblar una carnal excusa per evitar una multa per conducció temerària es va revelar com una viril i dolorosa veritat. El fre del prepuci li havia rebentat en plena còpula i quedava encara massa carretera fins arribar l'Hospital Comarcal de Blanes.

La matinada de diumenge, els Mossos d'Esquadra de Lloret es trobaven patrullant per les urbanitzacions de la vila quan una unitat es va alarmar en veure una furgoneta que circulava a tot drap en direcció a Blanes a l'alçada de la rotonda de cala Canyelles.

Una patrulla va aconseguir barrar-li el pas a la primera rotonda de Lloret i preveient que es tractés de malfactors fugint de l'escena d'un delicte van baixar del cotxe patrulla amb una mà sobre la culata de la pistola enfundada i la tensió pròpia del moment a la resta del cos.

Dins els vehicle anaven tres joves ben arreglats als seients del davant i en baixar la finestra la pregunta dels agents resultava òbvia. "Per què circulaven tan ràpid?". El conductor i l'acompanyant es van mirar i després, fitant el copilot, no van estar-se de romanços: "Se li ha trencat el fre del prepuci cardant amb la nòvia a Tossa".

La comprovació dels agents tampoc va ser exhaustiva, els pantalons baixats fins als genolls i la tovallola tapant els genitals del copilot ferit d'amor eren indicis clars que no es tractava d'una excusa venèria sinó d'un apassionat accident.

Fins a la rotonda va arribar un altre cotxe patrulla per si els agents necessitaven reforç però immediatament van ser informats de l'estat de la situació. No va caldre identificar els ocupants de la furgoneta, allò era una situació d'emergència. Tenien via lliure per arribar a l'hospital, on haurien de tornar a explicar-ho tot.