22 de abril de 2015
22.04.2015
40 Años
40 Años

Blanes convoca el quart concurs de cartells per anunciar els Focs

El festival pirotècnic se celebrarà del 23 al 26 de juliol, de dijous a diumenge, igual que l'any passat

22.04.2015 | 14:24
Lliurament del premi del concurs de cartells de l´any passat a Blanes.

Aquest és el quart any que l'Ajuntament de Blanes i la Comissió Tècnica del Concurs de Focs han convocat un certamen per triar el cartell que ha de servir per anunciar el festival d'espectacles pirotècnics. Enguany, l'esdeveniment internacional arriba a la 45 edició.
El prestigiós Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava atrau centenars de milers de visitants a Blanes coincidint amb la Festa Major de Santa Anna. Aquest 2015 l'esdeveniment pirotècnic està previst que se celebri del 23 al 26 de juliol, de dijous a diumenge, igual que es va fer l'edició 2014.
Els participants al IV Concurs de Cartells del Concurs Internacional de Focs tenen plena llibertat per escollir la temàtica, tot i que sempre haurà de ser representatiu i relacionat amb els focs d'artifici, així com tenir una clara finalitat divulgadora de l'esdeveniment. El termini per presentar originals es tancarà el proper dimecres 6 de maig i, tal i com es recull a les bases del concurs, tots els treballs han d'incloure la següent llegenda: 45è Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava - Festa Major de Blanes 2015. L'autor del treball guanyador rebrà 750 euros en metàl·lic. La proclamació del veredicte i lliurament tindrà lloc el divendres 15 de maig a les set de la tarda a Casa Saladrigas.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook