El Servei de Vigilància Salvament i Socorrisme (SVSS) de Protecció Civil incrementa des d'avui i fins al 13 de setembre el seu nombre d'efectius que, diàriament, garanteixen la seguretat dels banyistes a les platges de Blanes. D'aquesta manera, dels 16 socorristes que hi havia fins ara, passarà a haver-n'hi 22 que actuen al voltant dels tres llocs de socors de la zona de vigilància.

Coincidint amb aquestes dates, entren en servei un total de set torres i cadires de vigilància que estan distribuïdes arreu de la franja marítima: les platges de S'Abanell, Blanes Centre i Cala Bona. Aquesta atenció es complementa amb patrulles que, al llarg del dia, van fent recorreguts a peu vorejant les platges juntament amb els coordinadors del servei, que efectuen la supervisió continuada de les zones desplaçant-se en bicicleta. També es posa en marxa l'atenció a les persones amb mobilitat reduïda que s'ofereix a S'Abanell. Es tracta de la cadira amfíbia

164 assistències en 17 dies

Des del 13 de juny i fins el 29 de juny, s'han fet un total de 164 assistències. La major part, amb 102, s'han fet al lloc de socors de Cala Bona, mentre que a la platja de Blanes Centre n'hi ha hagut 35, i al mòdul d'atenció de S'Abanell 27. La majoria d'assistències han estat per petites contusions i alguna insolació ocasional.