L'arròs amb galta de porc serà una de les grans novetats gastronòmiques de la tercera edició del Fiporc de Riudellots de la Selva, una mostra temàtica i exclusiva dedicada al porc i als productes que se'n deriven, que enguany se celebrarà del 19 al 21 de febrer.

La fira, que ha estat presentada aquest matí al Mercat de Lleó de Girona, comptarà amb quatre punts d'activitats: la zona de demostracions, d'establiments locals, de la brasa -on es faran els tasts- i de tallers infantils. A més, també hi participaran músics de carrer que amenitzaran les jornades i una de les associacions locals imprimirà la mascota de la fira, en Lloti, en 3D. «El Fiporc s'organitza per posar en valor l'activitat industrial que es desenvolupa a Riudellots i la tradició catalana relacionada amb el porc» ha destacat l'alcaldessa, Montserrat Roura.

La mostra, que s'iniciarà divendres amb la celebració d'unes jornades tècniques destinades a professionals del sector porcí, comptarà amb la participació de 1.000 voluntaris i espera superar els 9.000 visitants de l'edició anterior.