Un agent dels Mossos d'Esquadra ha acabat detingut després de presumptament agredir la seva xicota i fugir dels fets amb el cotxe anant begut. A més, el policia tenia el permís de conduir retirat.

La Policia Local de Sils el va arrestar juntament amb els Mossos de la comissaria de Santa Coloma després de l'agressió.

L'home, de 50 anys, va quedar detingut per ser el presumpte autor de tres delictes: un de conducció sota els efectes de l'alcohol, un altre per conducció sense carnet i finalment, un de maltractaments en l'àmbit de la llar. El mosso té 50 anys, no treballa a la Regió Policial de Girona i va passar ahir a disposició judicial.

El jutjat d'instrucció 4 de Santa Coloma de Farners en va decretar llibertat provisional pel delicte de conducció sota els efectes de l'alcohol i conducció sense carnet. El magistrat l'ha citat per a un judici ràpid el dimecres. Sobre els fets de violència domèstica, ahir encara no se sabia la resolució del jutge.

Els fets pel qual el van arrestar van succeir dimarts al voltant de les vuit del vespre. El 112 va rebre l'avís d'un cas de violència domèstica en un immoble de Sils. Quan hi van arribar la Policia Local i els Mossos es van trobar amb la dona i veïns de la zona molt alterats. Van explicar que l'home que havia colpejat la dona havia fugit en cotxe.

Gràcies a la descripció, la Policia Local el va poder interceptar a l'alçada d'un semàfor de la travessera de la C-63. Els Mossos i la Policia Local en aturar-lo van veure que presentava signes d'anar begut. Li van fer la prova i va donar positiu.

L'home a més, tenia el permís amb una privació judicial de conducció, és a dir, el carnet retirat. Per tot això va acabar arrestat.