El conjunt d'actuacions de millora que el govern municipal de Vidreres (CiU) tenia previst dur a terme aquest estiu a diferents espais de la vila, hauran d'esperar fins al pròxim mes de setembre a causa d'un retard en el subministrament del material necessari per a fer les obres. Així ho va avançar l'alcalde, Jordi Camps, qui va recordar que la intenció del govern municipal és "enllestir-ho tot abans del 31 de desembre".

La primera d'aquestes actuacions s'havia de fer a principis de juliol i consistia en la reforma de les voreres de la carretera de Lloret, que va des de la rotonda dels sardanistes fins al carrer Maçanet, davant del pavelló. El consistori va licitar aquest projecte per un pressupost total de 214.305,74 euros, però es va adjudicar per uns 110.000 euros. "La intenció era tenir les obres acabades abans de la Festa Major -a principis de setembre- però no ens han pogut subministrar el material a temps i hem preferit esperar", va explicar el batlle vidrerenc, qui va afegir que els treballs en aquesta zona podrien començar "el pròxim 14 o 15 de setembre".

En aquest sentit, Camps va subratllar que aquest retràs en l'arribada del material també ha afectat la resta d'obres de millora previstes a la vila aquest estiu. "No hem pogut començar la segona fase de renovació de l'enllumenat públic de Mas Flassià perquè no ens han facilitat les noves llumeneres" lamentava l'alcalde qui també avançava que els treballs podrien començar després de la Festa Major, "a mitjan setembre".

A l'octubre, el nucli antic

Pel que fa a les obres de reforma de la cruïlla entre els carrers Dr. Deulofeu, Barcelona, Catalunya i plaça de l'Església, al nucli antic, hauran d'esperar una mica més que la resta, ja que el govern local preveu poder posar-les en marxa el mes d'octubre. Aquests treballs, que tenen un pressupost de 52.438, 58 euros, consistiran a treure les llambordes, sanejar tota la part de sota i posar un asfalt decoratiu que "embellirà" aquesta zona. A l'espai del centre, el govern local també té previst posar-hi un enllumenat clàssic adequat a l'espai. "Ho traurem a concurs públic amb una partida de més de 20.000 euros", va avançar Camps, qui va afegir que els fanals que hi ha actualment es "reutilitzaran" en altres sectors.