Els Mossos han detingut un veí de Blanes per cometre sis atracaments amb arma blanca a dues fleques de Blanes. En un dispositiu van poder atrapar el lladre quan anava a cometre el seu sisè cop.

L'home el van detenir dilluns i és un veí de la localitat, de 42 anys i nacionalitat espanyola. Va quedar arrestat com a presumpte autor de sis delictes de robatori amb violència i intimidació, un d´ells en grau de temptativa. El lladre és conegut pels agents i té una onzena d´antecedents per diversos fets, com tràfic de drogues i robatoris. Després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat provisional. El jutjat manté la causa oberta per un delicte de robatori amb violència.

Tot es remunta al 2 d´abril, quan els Mossos de la comissaria de Blanes van saber d´un atracament en una fleca de Blanes. Un home va entrar a l´establiment amb el rostre ocult amb una caputxa, mocador i esgrimint un ganivet de cuina de grans dimensions. Després d´amenaçar la dependenta amb l´arma blanca, va aconseguir sostreure 260 euros de la caixa enregistradora.

El mateix individu va actuar de nou els dies 11, 19 i 21 d'abril, quan va fer quatre robatoris violents més en dues fleques del mateix propietari, situades al carrer Pirineus i al Mas Enlaire. Sempre actuava igual i al voltant de la mateixa hora, poc després de l´obertura. Entre tots els cops, va robar uns 500 euros.

Arran dels fets, la Unitat d'Investigació de Blanes va dur a terme un dispositiu de vigilància que va acabar el 8 de maig amb la detenció de l´home, quan es disposava atracar la mateixa fleca. A sobre portava el ganivet emprat als assalts i uns guants.