Un motorista ha mort aquesta tarda quan ha sortit de la carretera GI-673, al terme de Caldes de Malavella. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a tres quarts de tres de la tarda, després que el conductor, per causes que es desconeixen i que s'estan investigant, hagi perdut el control del vehicle de dues rodes i s'hagi estimbat. A causa d'aquesta sortida de via, el conductor i únic ocupant de la motocicleta -un home de 42 anys i de nacionalitat espanyola- ha mort.

L'accident ha tingut lloc al punt quilomètric número 3 de la GI-673, a l'accés a Caldes, entre la urbanització «El Llac del Cigne» i el balneari Vichy Catalan. A part de la moto, no hi ha hagut cap altre vehicle implicat en el sinistre. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat cinc patrulles dels Mossos i dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

Aquest accident ha obligat a tallar la carretera GI-673 en ambdós sentits de circulació prop d'una hora, cosa que ha provocat retencions de fins a mig quilòmetre a la via.