L'autòpsia conclou que la víctima del crim de Blanes va rebre una vintena de ganivetades. Els forenses han determinat que múltiples de les punyalades van ser molt profundes i li van provocar diverses ferides mortals perquè van afectar òrgans vitals. Per això, fonts del cas indiquen que una atenció mèdica immediata no hauria pogut fer res per salvar-li la vida. La víctima va morir mentre l'ambulància la traslladava a l'hospital.

La dona, que va morir com a conseqüència d'un xoc hipovolèmic, va patir l'atac a la zona del coll, del tòrax i de l'abdomen. L'arma del crim és un ganivet de cuina de grans dimensions, amb una fulla de 23 centímetres de llargada i una amplada de fins a 4,6.

La hipòtesi dels investigadors és que el detingut, parella de la víctima, de 41 anys i origen bolivià, va atacar la dona mentre estava estirada al llit i sense possibilitat de defensa. La víctima també té alguns talls a les mans i als avantbraços per intentar protegir-se de l'agressió.

Els forenses han fet l'autòpsia de la víctima del crim de Blanes aquest dimarts i han determinat que la dona va rebre una vintena de ganivetades, algunes d'elles propinades amb força i tan profundes que l'agressor li van arribar a enfonsar del tot la fulla del ganivet. L'autòpsia ha conclòs que hi ha múltiples ferides mortals de necessitat i que li van afectar diversos òrgans vitals.

Les ganivetades estan a la zona del coll, del tòrax i l'abdomen però les més greus les va rebre a la zona costal. Fonts del cas han indicat que els forenses consideren que encara que l'haguessin pogut intervenir immediatament en un quiròfan, no haurien pogut fer res per salvar-li la vida.

Els investigadors apunten, resseguint les restes de sang que hi havia al pis, que la víctima va aconseguir incorporar-se i sortir del dormitori per demanar auxili. Al pis hi havia tres fills de la parella (el més gran fill de l'home i els altres dos en comú).

El més petit, de 10 anys, va entrar al dormitori i va veure el seu pare apunyalant-se a l'abdomen. El nen va patir talls a les mans quan el va intentar aturar. La filla mitjana va ser la que va trucar al telèfon d'emergències.

El detingut està ingressat sota custòdia policial a l'hospital de Calella (Maresme). Amb la ganivetada autoinfringida es va perforar l'intestí i el van haver d'operar d'urgència. La previsió és que hagi d'estar almenys una setmana en ingrés hospitalari.

El Jutjat d'instrucció 5 de Blanes, especialitzat en violència contra la dona, ha assumit la investigació. Fins ara, el detingut no ha fet cap declaració policial ni judicial. La intenció és prendre-li declaració i fer la compareixença de presó abans que s'esgotin les 72 hores de detenció.