17 de abril de 2018
17.04.2018

Tanquen al trÓnsit un tram del centre de Blanes per unes obres

El tall es farÓ avui de 9 a 8 i afectarÓ el carrer Jaume I, entre la plaša Solidaritat i la plaša de l'Escorxador

17.04.2018 | 09:42
Una de les senyalitzacions del tall.

Durant el dia d'avui està previst que es restringeixi la circulació de vehicles en un dels carrer del centre de Blanes, a causa d'unes obres puntuals que s'hi han de fer. La Policia Local de Blanes ha alertat que aquest tancament de trànsit tindrà lloc a partir de les 9 del matí i fins les 8 del vespre, aproximadament, en el tram del Carrer Jaume I comprès entre la plaça Solidaritat i la plaça de l'Escorxador.

El motiu d'aquest tall de trànsit són d'unes obres que es preveu que quedin enllestides aquest mateix dimarts. Es tracta d'uns treballs que durà a terme l'empresa Aigües de Blanes per millorar la recollida d'aigües pluvials. Les obres es faran amb l'objectiu de solucionar unes basses que es produeixen en aquest tram del carrer Jaume I cada cop que plou.

Per alertar la població sobre aquesta restricció de trànsit, la Policia Local ha instal·lat aquests darrers dies panells informatius en els principals vials d'accés que accedeixen al carrer Jaume I.

D'altra banda, també s'ha distribuït una circular informativa entre els veïns de la zona afectada, en especial als propietaris i/o llogaters dels garatges situats a la zona.

A aquests darrers conductors se'ls ha avisat que, en cas que hagin d'entrar o sortir per utilitzar els seus vehicles avui entre les 9 i les 8, hauran de treure els seus vehicles dels respectius garatges fora d'aquest horari.

Per a més informació, es pot trucar a la prefectura de la Policia Local de Blanes, així com a l'empresa que s'encarregarà de les obres, Aigües de Blanes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit