Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre multireincident per abordar una noia a Blanes mentre l'amenaçava amb una pistola de fogueig. Els fets han tingut lloc avui cap a les quatre de la matinada. La noia, que sortia d'una discoteca, es disposava a agafar un taxi quan el delinqüent se li ha acostat amb intenció de robar-li. L'home ha arribat a treure la pistola, però la jove ha pogut entrar al taxi i marxar del lloc. Ha estat aleshores quan l'arrestat, que és politoxicòman, ha disparat un tret a l'aire. Gràcies a l'avís d'un testimoni, els Mossos d'Esquadra l'han pogut detenir poca estona després. Se l'acusa d'una temptativa de robatori amb violència i intimidació. El detingut, que té 35 anys i és veí de Blanes, ja acumula cap a una trentena d'antecedents al seu historial.

Els fets han tingut lloc aquesta passada matinada al carrer Astúries de Blanes. Cap a les quatre de la nit, la noia sortia de la discoteca D&G i es disposava a agafar un taxi. Ha estat aleshores quan un individu l'ha abordat i li ha exigit diners amb to amenaçador. La jove s'ha negat a donar-li res i llavors l'home l'ha amenaçada amb una pistola de fogueig.

La noia ha pogut pujar al taxi i demanar-li al conductor que arrenqués. Mentre el vehicle s'allunyava, el lladre ha disparat un tret a l'aire de manera intimidatòria. Un testimoni que ha presenciat l'escena ha alertat els Mossos d'Esquadra, que han anat fins a l'exterior de la discoteca. Gràcies a la descripció que el testimoni els ha donat de l'agressor, els agents l'han pogut detenir poc després.

Els Mossos han escorcollat el sospitós i al seu damunt li han trobat la pistola detonadora. L'home s'havia amagat l'arma de fogueig entre els genitals. Els agents també han pogut localitzar el taxista, que ha refermat la versió que els havia donat el testimoni.

El detingut, que és politoxicòman, té 35 anys i és veí de Blanes. L'home és un vell conegut de la policia, perquè acumula cap a una trentena d'antecedents al seu historial (la majoria, per delictes contra el patrimoni). Ara, a tots aquests n'hi sumarà un més: el de la temptativa de robatori amb violència i intimidació que ha comès aquesta matinada.