Un delinqüent reincident va fer anar de bòlit a la Policia Local de Blanes durant aquest divendres. El jove, de 18 anys, va robar les claus d'un cotxe la nit de dijous a divendres però el propietari se'n va adonar. El delinqüent li va treure una navalla i l'amo va acabar ferit per arma blanca, a la mà i també a la cara.

Després d'aconseguir el botí, el cotxe -un Volkswagen Golf- va ser interceptat per la Policia Local de Blanes, ja que el propietari n'havia denunciat el robatori. Un agent que anava en moto va acabar envestit pel vehicle, que li va causar lesions de caràcter lleu.

Després d'això, el delinqüent, que no té carnet de conduir, va fugir, però la Policia Local, com que el coneix -ja que ha protagonitzat diversos fets i té nombrosos antecedents policials-, va trobar el vehicle sostret a prop de casa seva.

Els agents van parlar amb la família, que els va comunicar que el jove no es trobava en el domicili. Per aquest motiu, van muntar un fort dispositiu policial a la zona, ja que el delinqüent té conductes suïcides i es torna agressiu. Els agents van saber que el jove volia fugir en tren però, al final, la família va convèncer el jove que s'entregués a la Policia de Blanes.

El noi va acabar detingut com a presumpte autor de diversos delictes: robatori de vehicle amb intimidació, atemptat contra els agents de l'autoritat, lesions, danys i per conduir sense permís. Finalment, la policia va poder recuperar el vehicle i les seves claus i el van poder retornar al seu propietari.

El jove va passar a disposició judicial aquest dissabte i el jutge de Blanes va deixar-lo en llibertat amb càrrecs i li va dictar una mesura cautelar: una ordre d'allunyament de la víctima. Cal dir que aquest mateix jove ja va protagonitzar una altra persecució amb un cotxe robat i va intentar atropellar policies locals el mes de maig. En aquell cas, va robar un vehicle i fins i tot va amenaçar de suïcidar-se des d'un setè pis. El vehicle robat va acabar encastat contra una casa.