L'exciclista espanyol Perico Delgado serà el gran protagonista de la xerrada-col·loqui que se celebrarà aquest dissabte a la Casa de la Cultura de Lloret. Segons va informar ahir Lloret Turisme, la tarda temàtica dedicada al ciclisme començarà a dos quarts de set a la sala polivalent amb la projecció del documental Pedro Delgado, 30 años de amarillo, dedicat al que es considera un dels millors ciclistes espanyols de la història, guanyador del Tour de França (1988) i la Vuelta a España en dues ocasions (1985 i 1989).

Posteriorment, s'oferirà una xerrada-col·loqui en la qual participaran Pedro Delgado i altres ciclistes professionals, com Melcior Mauri i Mikel Azparren, i l'esportista youtuber Valentí Sanjuan.

L'activitat és oberta al públic i gratuïta, però cal inscripció prèvia. Després de l'acte, se celebrarà un sopar homenatge a Perico Delgado a l'hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort a un preu de 25 euros. «Un dels productes esportius estratègics en què estem treballant els darrers dos anys és el ciclisme i aquestes activitats amb professionals prestigiosos del sector ens permeten posicionar i donar a conèixer la destinació en aquest segment», va dir Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

A més, del 4 al 7 d'octubre, també tindrà lloc a Lloret la primera edició del campus Melcior Mauri Costa Brava, en el qual Mauri i Delgado, com a exciclistes professionals, acompanyaran tots els inscrits a les diferents activitats del programa com rutes, xerrades i una taula rodona, entre d'altres.