Aparatós incendi de matinada a la vila de Blanes.

Han cremat dues terrasses al passeig Passeig del Mar de la ciutat i sortosament, no s´han de lamentar ni ferits ni cap tipus d´afectació als edificis propers.

Les flames però, han destrossat completament els dos equipaments de restauració, que es troben un al cantó de l´altre.

Els Bombers han rebut l´avís del succés per part de la Policia Local de Blanes pels volts de les tres de la matinada. Ràpidament s´han mobilitzat cinc dotacions dels Bombers, que amb mitja hora han pogut apagar les flames. L'alerta l'havia donat un veí, que ha trucat a la prefectura de la policia.

En aquests establiments hi havia bombones de butà que s´utilitzen per les estufes i els efectius han hagut d´anar en compte que això no provoqués algun tipus d´explosió. De fet, quan hi ha arribat la Policia Local ha vist que la carpa de la terrassa estava pràcticament del tot cremada, i s´estaven produint petites deflagracions, produïdes segurament per les bombones de gas que hi havia a l´interior del recinte.

Els agents i oficials de la Policia Local de Blanes també han pogut comprovar també que, al cap de pocs minuts, el foc s´estenia a la terrassa situada al costat del primer restaurant on s´ha iniciat.

Finalment, s´ha apagat l´incendi que ha destrossat el mobiliari i totes les terrasses. Els Bombers han terballat a lloc prop de dues hores, ja que han hagut de remullar també la zona. Que ha quedat balisada.

La Policia Local de Blanes ha traspassat tota la informació a la policia científica dels Mossos d´Esquadra, que hauran de determinar quines han estat les causes que han originat l´incendi. Tot i que no es descarta cap hipòtesi, en principi es creu que no ha estat intencionat, i que podria haver-se originat a causa d´un curt-circuit elèctric.

A conseqüència del foc, les dues terrasses han quedat totalment cremades, afectant tant al mobiliari com a la carpa que les cobreix. En l´incendi han intervingut tres dotacions de la Policia Local de Blanes, cinc dels Bombers, una patrulla dels Mossos d´Esquadra i una ambulància del SEM.