L'Ajuntament de Blanes ha posat en marxa una nova zona d'aparcament amb 55 places al barri de Mas Borell. Segons va informar ahir el consistori, aquest espai es trobava en «condicions molt precàries», motiu pel qual els veïns de la zona i els usuaris dels equipaments educatius propers, com l'institut s'Agulla, havien demanat que s'acondicionés.

Els treballs van consistir en: desbrossar, demolir la vorera, excavar una caixa per poder donar estabilitat i formar l'esplanada. D'altra banda, es van construir les voreres i rigoles, es van reconstruir les que estaven malmeses, i com a fase final es va asfaltar tota la superfície. Igualment, es van instal·lar pilones i es va realitzar la senyalització tant vertical com horitzontal, incloent la delimitació amb pintura de les places d'aparcament abans inexistents.

Les obres també van incloure l'arranjament d'un pas elevat de vianants que hi ha a tocar del pàrquing, situat entre els carrers Alberes i Provença, i molt a prop de diversos centres educatius del municipi que hi ha en aquest barri. El projecte global va comptar amb un pressupost de 170.561,13 euros, dels quals prop de 24.000 euros es van destinar específicament a aquests treballs de millora.