La policia local d´Hostalric va interceptar ahir una furgoneta que transportava 19 quilograms de marihuana. Els agents van identificar i detenir el conductor del vehicle per un delicte contra la salut pública.

Segons va informar aquest cos policial, els fets van tenir lloc al voltant de les cinc de la matinada de divendres a l´avinguda Coronel Estrada quan una patrulla es va creuar amb una furgoneta que desprenia una forta olor de marihuana. Per aquest motiu, la policia local va seguir el vehicle fins que el van aturar. Els agents van procedir llavors a identificar el conductor i van escorcollar tant l´home com la furgoneta on van trobar diners en efectiu i una gran quantitat de marihuana ja tallada i preparada per a la seva venda. Després de fer el pesatge, la ­policia va constatar que la furgoneta transportava 19 kg de marihuana

Per tot plegat, la policia local d´Hostalric va procedir a detenir el conductor per un delicte contra la salut pública i posteriorment, es va fer el traspàs del detingut i la substància intervinguda als ­Mossos d´Esquadra de Santa Coloma de Farners, qui continuarà la investigació dels fets. No es descarten noves detencions.